مهاجرت به آلمان

آلمان بهترین کشور صنعتی برای مهاجرت

مهاجرت به آلمان از طریق

میگریت لند

تحصیلی

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
بیشتر بخوانید

کاری

پیدا کردن کار

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
بیشتر بخوانید

سرمایه گذاری

ثبت شرکت

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
بیشتر بخوانید

آوسبیلدونگ

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
بیشتر بخوانید

ازدواج

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
بیشتر بخوانید

پناهندگی

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
بیشتر بخوانید

ارزیابی شرایط مهاجرت به آلمان با میگریت لند

فرم زیر را با دقت پر کنید تا از شرایط مهاجرت و بهترین کشور برای مهاجرت مطلع شوید

برای ارزیابی شرایط شما توسط تیم کارشناسان میگریت لند بر روی دکمه زیر بزنید و وارد صفحه بشوید، سپس فرم را با دقت پر کنید

پدیده مهاجرت یکی از اتفاقات شایع این‌روزهای ایران است که تحت تاثیر عوامل مختلفی روزبه‌روز بر نرخ مهاجرت کشور افزوده می‌شود. از دلایل شایع این اتفاق هم می‌توان به مشکلات اقتصادی، تحصیلی، کاری، اجتماعی و فرهنگی، سیاسی اشاره کرد. ایرانیان به امید یافتن مسیر نو و دلخواه خود تصمیم به مهاجرت به اروپا و آمریکا می‌گیرند. یکی از کشورهایی که در سال‌های اخیر در بین مهاجران ایرانی محبوبیت زیادی پیدا کرده‌است، کشور آلمان است که مهاجران زیادی را با اهداف و توانایی‌های مختلف آن‌ها از سراسر دنیا می‌پذیرد.
اگر شما هم از جمله افرادی هستید که قصد دریافت ویزای آلمان را دارند ابتدا باید با شرایط زندگی در این کشور و انواع ویزای دریافتی و راه‌های دریافت آن آشنا شوید، سپس برای گرفتن ویزا اقدام کنید. توجه‌داشته‌باشید در این مسیر نیاز است از افرادی که از ایران به آلمان مهاجرت کرده‌اند و از مشاوران کاربلد کمک بگیرید تا احتمال موفقیت‌تان برای دریافت ویزا بالا برود.

آشنایی با کشور آلمان

کسانی که به دنبال دریافت ویزای کشور آلمان هستند بهتر است ابتدا با تمامی جوانب زندگی در این کشور مانند فرهنگ، آداب‌ و رسوم، اقتصاد، سیاست و جنبه‌های دیگر آن آشنا شوند. این کشور از جمله کشورهای غربی اروپا محسوب می‌شود و همسایه کشورهایی چون فرانسه، اتریش، سوئیس و لهستان است. آلمان جز اتحادیه اروپاست و از جمله ثروتمندترین و صنعتی‌ترین کشورهای این اتحادیه هم به حساب می‌آید به همین دلیل بر شمار علاقه‌مندان مهاجرت به این کشور اضافه می‌شود.

جمعیت این کشور 83 میلیون نفر است که 92 درصد آن را خود آلمانی‌ها و 8 درصد باقی‌مانده شامل اتباع می‌شود. از جمله دلایلی که در سال‌های اخیر این کشور در بین مهاجران ایرانی و مهاجران سایر کشورها به یک کشور محبوب تبدیل شده‌است اقتصاد قوی، قوانین مهاجرت آسان را می‌توان نام برد. زبان رسمی این کشور آلمانی است که برای دریافت ویزای این کشور نیاز به دریافت درجه‌های مختلف مدرک زبان این کشور دارید.

مزایا و معایب کشور آلمان

مهاجرت آسان به سراسر دنیا با ما !

امکان تحصیل رایگان در کشور آلمان

دریافت بیمه و دریافت حقوق فرزندان و کودکان زیر 18 سال

قیمت های مناسب قدرت خرید بالای مردم این کشور

ارتباط سخت با بلد نبودن زبان آلمانی

تعطیلی کامل تمام اماکن در روز یکشنبه

تعداد کم مهاجران و سختی ارتباط با مردم آلمان

دریافت ویزای کشور آلمان

ویزای شنگن آلمان بر اساس دلیل سفر فرد به این کشور در مدل‌های مختلفی صادر می‌شود. برای دریافت انواع ویزا آلمان شما نیاز به داشتن یک‌سری مدارک عمومی دارید که از جمله این مدارک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
• اصل گذرنامه و کپی صفحه مشخصات گذرنامه
• فرم درخواست ویزا که باید تکمیل و امضا شده باشد و عکس داشته‌باشد
• تکمیل پرسشنامه امنیتی و امضا آن
• ارائه مدارک مربوط به بیمه مسافرتی
• مدارک مبتنی بر ثبات اقتصادی-اجتماعی
• ارائه شناسنامه
• اگر کارمند دولت هستید باید گواهی انتصاب به خدمت یا آخرین فیش حقوقی را ارائه دهید
• اگر کارگر یا کارمند هستید باید باید آخرین قراردکاری و فیش حقوقی سه ماه آخر خود را ارائه دهید.
• هنرمندان هم باید گواهی عضویت در یک انجمن هنری یا انجام فعالیت‌های هنری خود را تحویل دهند.
البته تمامی این مدارک نوعی مدرک عمومی است و برای دریافت هر نوع ویزایی که به دنبال آن هستید باید یک سری مدارک مخصوص آن ویزا را تهیه و ارائه دهید تا با درخواست مهاجرت شما موافقت شود.

انواع ویزای آلمان و شرایط دریافت هر کدام

گفتیم که افراد به دلایل مختلفی برای دریافت ویزای آلمان اقدام می‌کنند. ما می‌خواهیم شما را با تعدادی از این ویزاها و نحوه و شرایط دریافت آن‌ها آشنا کنیم.

یکی از شایع‌ترین دلایل افراد برای دریافت ویزای آلمان، ویزای تحصیلی این کشور است. برای اخذ این ویزا باید از دانشگاه‌های آلمان پذیرش بگیرید و نامه پذیرش‌تان را به سفارت آلمان تحویل دهید. ویزای تحصیلی را در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا می‌توانید دریافت کنید. یکی از شروط دریافت این ویزا داشتن مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی است که هر دانشگاه برای پذیرش یکی از این زبان‌ها را معیار خودش قرار می‌دهد.
اگر مدرک زبان آلمانی داشته‌باشید می‌توانید در دانشگاه‌های دولتی این کشور به صورت رایگان تحصیل کنید. شهریه موسسات عالی خصوصی این کشور هم چیزی حدود هزار12 تا 20 هزار یورو در سال است. اگر مدارک تحصیلی شما با مدارک تحصیلی آلمان معادل نباشد و هم‌خانی نداشته‌باشد باید یک‌سال دوره‌های کالج آلمان را سپری کنید و بعد از آن تازه وارد دانشگاه بشوید. اگر می‌خواهید در دانشگاه‌های این کشور با مدرک انگلیسی تحصیل کنید باید نمره آیلتس 6 داشته‌باشید. تحصیل در دوره فوق‌لیسانس این کشور هم حدود 1 تا 2 سال است.
بورسیه تحصیلی این کشور هم به این صورت است که برای دریافت آن باید دانشجو رزومه قوی، پیشینه مطالعاتی زیاد، مقالات معتبر و مختلف، توصیه‌نامه و سن مناسب داشته‌باشد تا بتواند بورسیه دریافت کند. از انواع بورسیه‌های این کشور هم می‌توان به بورسیه هانس بوکلر، هانس سایدل، هاینریش بل، کنراد آدناور، بنیاد ملی آکادمیک اشاره کرد.

ویزای آوسبیلدونگ:

یکی از جدیدترین نمونه‌های ویزای کشور آلمان ویزای آوسبیلدونگ است که کشور آلمان در جهت جذب نیروی متخصص و ماهر موردنیازش به افراد می‌دهد. در واقع این ویزا نوعی ویزای کارآموزی محسوب می‌شود. این ویزا حدود 500 مهارت را شامل می‌شود و به نوعی یک دوره کارآموزی است که بعد از اتمام آن به افراد ویزای کاری می‌دهند. این دوره‌ها در یک کالج یا دانشکده تخصصی برگزار می‌شوند و زمان آن از یک تا سه سال طول می‌کشد. این دوره‌ها به صورت عملی و تئوری است و یک دوره 6 ماه تا 4 سال است.
برای دریافت این ویزا نیاز به مدرک زبان آلمانی ندارید اما متقاضی باید سطح قابل قبولی از مهارت زبان آلمانی را داشته‌باشد. برای ورود به این دوره محدودیت سنی خاصی هم ندارید. این دوره‌ها دوبار در سال و در تابستان و زمستان برگزار می‌شوند. چنانچه در امتحان ورودی این دوره قبول شوید هم حین آموزش هم بعد از اتمام آن حقوق دارید.
از جمله مهارت‌های آموزشی این دوره هم می‌توان به برق، مکانیک، دستیار پزشک، پرستار، داروسازی و رشته‌های دیگر اشاره کرد. تفاوت مدرک دانشگاه با آسیبیلدونگ در روش‌های تدریس هرکدام است. یکی دیگر از تفاوت‌هایی که این روش با دانشگاه دارد این است که در حالی که در کلاس‌های تئوری تحصیل می‌کنید می‌توانید وارد بازار کار هم شوید.
زمان ثبت‌نام آن هم به این صورت است که شرکت، سازمان و کارخانه‌های آلمان شش ماه تا یک‌سال قبل از شروع دوره‌های خود فراخوان ثبت‌نام می‌دهند و افراد با چک کردن شرایط در صورت داشتن آن‌ها می‌توانند برای ثبت‌نام اقدام کنند.

ویزای سرمایه‌گذاری:

یکی دیگر راه‌های مهاجرت به آلمان و دریافت ویزای این کشور، ویزای سرمایه‌گذاری یا همان ثبت شرکت است. برای این‌که بتوانید به این روش ویزای آلمان را دریافت کنید باید تجارتی در این کشور راه‌اندازی کنید که در اقتصاد این کشور تاثیرگذار باشد. به کمک این نوع ویزا پس از سه سال اقامت دائم این کشور را می‌گیرید و با گذراندن 6 سال جز شهروندان آلمانی محسوب می‌شوید.
اگر شغل‌هایی مانند رستوران و فروشگاه غذا و پوشاک دارید تنها با داشتن جوازهای صنفی مرتبط می‌توانید کسب‌وکارتان در این کشور را راه‌اندازی کنید. برای ثبت شرکت در آلمان حداقل سرمایه شما باید 25000 هزار یورو باشد. کسانی که ویزای سرمایه‌گذاری آلمان را می‌گیرند اجازه اقامت خانواده‌شان در آلمان را هم دریافت می‌کنند.
از مزایای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری آلمان می‌توان به پروسه کوتاه‌مدت، عدم نیاز به داشتن مدرک زبان، اجازه به همراه بردن خانواده، داشتن حقوقی شبیه به شهروندان اروپایی اشاره کرد. البته این روش معایبی چون گران بودن، سخت‌گیری‌های قانونی زیاد برای راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان دارد. فرآیند اخذ ویزای سرمایه‌گذاری حدود 7 تا 10 ماه است.

ویزای ازدواج:

یکی دیگر از راه‌هایی که افراد به وسیله آن می‌توانند اقامت دائم آلمان را دریافت کنند ویزای ازدواج است. اگر کسی با یک نبعه آلمانی ازدواج کند ویزای ازدواج این کشور را می‌گیرد و با رعایت یک‌سری قوانین می‌تواند اقامت دائم این کشور را هم بگیرد. شرایط دریافت ویزای ازدواج این کشور عبارت است از:
• ازدواج در آلمان یا کشور دیگر به ثبت رسمی برسد.
• فرد غیرآلمانی باید مدرک زبان آلمانی A1 داشته‌باشد.
• اگر فردی که می‌خواهد از طریق ازدواج ویزای این کشور را بگیرد قبلا ازدواج کرد باید مدارک فوت همسر یا طلاق را به مرکز مربوطه ارائه دهد.
• فرد آلمانی هم باید از نظر مالی توانایی تامین مخارج زندگی در این کشور را داشته‌باشد.
توجه‌داشته‌باشید مدت زمان این ویزا یک‌ساله است و باید هرسال تمدید شود و بعد از 3 سال می‌توانند برای دریافت ویزای دائم اقدام کنند. هم‌چنین برای گرفتن این نوع اقامت هیچ محدودیتی جنسی وجود ندارد و فرقی ندارد که تبعه آلمانی زن باشد یا مرد. گرفتن ویزای آلمان به این صورت دارای یک‌سری مزایا هم هست که از جمله آن‌ها می‌توان به هزینه پایین، امکان اشتغال تمام‌وقت، داشتن حقوق مساوی با شهروندان اروپایی و دریافت تابعیت قطعی آلمان بعد از گذراندن دوره انتظار تابعیت اشاره کرد.

ویزای کاری آلمان:

یکی دیگر از راه‌های مهاجرت به این کشور از طریق دریافت ویزای کاری است. اگر می‌خواهید از طریق ویزای کاری به این کشور بروید ابتدا باید ببینید که این کشور بازارکار رشته یا تخصصی که شما بلدید را دارد؟ یک‌سری از مشاغل مانند بهداشتی و درمانی، فناوری اطلاعات، مهندسی، آموزش، مشاغل ماهر، متخصص در انرژی در آلمان بازار کار خوبی دارند.
البته نگران نباشید آلمان در مشاغل دیگر هم نیرو جذب می‌کند و شما هنوز هم شانس دریافت ویزا دارید. ویزای کاری آلمان به دو نوع بلندمدت و کوتاه‌مدت تقسیم می‌شود. متداول‌ترین راه دریافت این نوع ویزا این است که شما از یک کارفرمای آلمانی پیشنهاد شغلی داشته‌باشید. از شرایط دریافت این ویزا می‌توان به داشتن سابقه کاری مرتبط و مفید، مدرک زبان آلمانی، داشتن تمکن مالی و داشتن مدرک مهارتی معتبر اشاره کرد.
آلمان به افراد متقاضی و واجد شرایط ویزای کاری مختلفی می‌دهد از جمله آن‌ها می‌توان به ویزای جست‌وجوی کار، بلوکارت آلمان، برنامه انتقال درون شرکتی، ویزای خوداشتغالی و فریلنسری اشاره کرد. در این‌جا می‌خواهیم درباره تعدادی از این ویزاهای کاری به مختصر صحبت کنیم:

ویزای پناهندگی:

یکی دیگر از راه‌های مهاجرت و اقامت در این کشور اروپایی اخذ ویزای پناهندگی یا ویزای بشردوستانه است که افراد تحت تاثیر یک‌سری مشکلات سیاسی، اقتصادی، مذهبی برای دریافت آن اقدام می‌کنند. پس از این‌که درخواست پناهندگی آلمان را دادید، اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان درخواست شما را بررسی می‌کند که آیا امکان پناهندگی در این کشور را دارید؟ یا باید به کشور خودتان برگردید. پناهندگی انواع مختلفی دارد که مهم‌ترین دلیل آن سیاسی است. برای دریافت این ویزا باید یک‌سری مدارک مانند پاسپورت معتبر به همراه شواهد و مدارکی که ثابت کند جان‌تان در آن کشور به دلایل مختلفی در خطر است را به مقامات مربوطه ارائه دهید.
افرادی که درخواست پناهندگی آن‌ها پذیرفته می‌شود در کشور آلمان یک‌سری حقوق دارند که عبارت است از:
• امکان این‌که همسر و فرزندشان را به هلند بیاورند را دارند
• مجوز کار دارند و اگر بیکار شوند بیمه بیکاری می‌گیرند.
• امکان شرکت در دوره ادغام دارند.
• امکان استفاده از امکانات آموزشی دارند.
دریافت این نوع ویزا به افرادی با شرایط خاص تعلق می‌گیرد. این شرایط عبارت است از :
• کشور مبدا فرد یک کشور جنگ‌زده باشد مانند افغانستان
• فردی که می‌خواهد پناهنده شود در کشور خودش امنیت جانی نداشته‌باشد.
• به دلیل اعتقادات سیاسی و مذهبی متفاوت در معرض خطر باشد.
تنها پس از گذشت سه ماه از تائیدیه پناهندگی، پناه‌جویان می‌توانند برای خود دنبال کار بگردند. از اصلی‌ترین انواع پناهندگی هم می‌توان به پناهندگی مذهبی، سیاسی، نژادی، جنسی اشاره کرد.

باتوجه به شرایط اقتصادی و سایر بحران‌های کاری، تحصیلی، زیست‌محیطی و فرهنگی که در ایران در حال وقوع است افراد زیادی خواهان مهاجرت از کشور هستند. یکی از کشورهایی که می‌تواند گزینه و مقصد خوبی برای ایرانیان باشد کشور اروپایی آلمان است که شرایط اقتصادی، تحصیلی و کاری خوبی دارد. راه‌های دریافت ویزای این کشور هم آسان است و عمده‌تری نیاز شما یادگیری زبان آلمانی است که با داشتن مدرک آن می‌توانید انواع ویزای این کشور را دریافت کنید.
از جمله راه‌های دریافت ویزای اقامت کوتاه‌مدت و بلندمدت این کشور می‌توان به ویزای کاری، پناهندگی، تحصیلی، ثبت شرکت و موارد دیگر اشاره کرد. برای این‌که در مسیر مهاجرت به این کشور هزینه و زمان‌تان هدر نرود و از طریق راه‌های قانونی به این کشور مهاجرت کنید بهتر است یک موسسه مهاجرتی قاونی و موردتایید قوه‌قضائیه را پیدا کنید. این کار به شما کمک می‌کند تمامی کارهای مهاجرت را اصولی و طبق برنامه قدم به قدم با یک وکیل و مشاور حرفه‌ای و باتجربه پیش ببرید و در نهایت به خواسته خود که ورود به این کشور و دریافت اقامت دائم آن است برسید.

درباره مهاجرت به آلمان بیشتر بخوانید

مهاجرت آسان به سراسر دنیا با ما !